| Pitanja | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lisa Smith Profesorica/Predstojnica doma
Broj postova : 33 Age : 33 Location : Hogwarts Job : Profesorica Čarolija, predstojnica Ravenclawa Registration date : 31.08.2007
| Naslov: Pitanja pon 17 ruj 2007 - 20:21 | |
| Molim Vas da SVI (i učenici i profesori) odgovorite na ova pitanja kako bismo se bolje upoznali.
Puno ime i prezime: Godine: Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu: "Čistoća" krvi: Jeste li animagus? (ako jeste, napišite u koju se životinju pretvarate) Patronus: Volite li metloboj? Omiljeni predmet: (pitanje isključivo za učenike) Koje vas tri riječi najbolje opisuju: Što bi ugledai u zrcalu Erised? Vanjski izgled (npr. boja kose i sl.): Napišite nešto o sebi: (npr. što volite, što vas živcira i sl.) | |
|
| |
Avy Profesorica/Predstojnica doma
Broj postova : 30 Age : 27 Registration date : 01.09.2007
| Naslov: Re: Pitanja pon 17 ruj 2007 - 21:11 | |
| Puno ime i prezime:Lia Avy Arado Godine:18 Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu: Gryffindor sam,pripadala slitherenu "Čistoća" krvi:čistokrvna,100% Jeste li animagus?:Jesam,pretvaram se u vidru,arktičku lisicu i rajsku pticu Patronus:vidra Volite li metloboj?: Da Omiljeni predmet: Skrb za magična stvorenja Koje vas tri riječi najbolje opisuju: Lukava,pametna i stroga Što bi ugledai u zrcalu Erised?:Sebe okruženu životinjama i mitskim bićima Vanjski izgled: Plave oči i duga smeđa kosa Napišite nešto o sebi: Volim životinje.imam mlađeg brata koji me živcira,obožavam sve povezano s crnom magijom.................
Zadnja promjena: Avy; čet 1 svi 2008 - 19:34; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
Lili Gryffindor
Broj postova : 14 Age : 28 Registration date : 01.11.2007
| Naslov: Re: Pitanja čet 1 stu 2007 - 11:07 | |
| Puno ime i prezime:Lili Charlote Violet Malfoy Godine:11 Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu:Još neznam "Čistoća" krvi:Ćistokrvna Jeste li animagus? :Da Patronus:mačka Volite li metloboj?:OBOŽAVAM Omiljeni predmet: ooms Koje vas tri riječi najbolje opisuju:zabavna,lukava,lijepa Što bi ugledai u zrcalu Erised?:Sebe kako držim metlobojski pehar Vanjski izgled :Duga crna kosa frčkava... Napišite nešto o sebi: jako dobra frendica,lukava,obožavam metloboj... | |
|
| |
Aicha Marvolo Riddle Slytherin
Broj postova : 2 Age : 30 Location : somewhere in time Registration date : 01.11.2007
| Naslov: Re: Pitanja pet 2 stu 2007 - 10:27 | |
| Puno ime i prezime: (ime) Aicha Marvolo (prezime) Riddle Godine: 13 Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu: još nijedan, ali tila bi Slytherin "Čistoća" krvi: mama vještica, ćaća bezjak Jeste li animagus? (ako jeste, napišite u koju se životinju pretvarate): da, crni konj s bijelom crtom po glavi Patronus: kobra Volite li metloboj?: kako kad Omiljeni predmet: takav još nije izmišljen Koje vas tri riječi najbolje opisuju: lukava, podla, umišljena Što bi ugledai u zrcalu Erised?: (izmišljeno) sebe u društvu "brata" - Voldemorta (u stvarnosti) sebe u društvu djeda koji je mrtav Vanjski izgled (npr. boja kose i sl.): (izmišljeno) plava s plavim pramenom (u stvarnosti) plava Napišite nešto o sebi: puno toga | |
|
| |
Lisa Smith Profesorica/Predstojnica doma
Broj postova : 33 Age : 33 Location : Hogwarts Job : Profesorica Čarolija, predstojnica Ravenclawa Registration date : 31.08.2007
| Naslov: Re: Pitanja pet 2 stu 2007 - 13:19 | |
| Puno ime i prezime: Lisa Smith Godine: 21 (a u stvarnom životu 16) Dom kojem ste pripadali u Hogwartsu: Ravenclaw "Čistoća" krvi: čistokrvna, no nemam ništa protiv čarobnjaka bezjačkog porijekla Jeste li animagus? Da, pretvaram se u mačku Patronus: Divlja mačka Volite li metloboj? Da Koje vas tri riječi najbolje opisuju: ambiciozna, perfekcionist, stroga Što bi ugledai u zrcalu Erised? Sebe okruženu hrpom knjiga Vanjski izgled: Kovrčava tamnosmeđa kosa, zelene oči Napišite nešto o sebi: Smatraju me hladnom, nepopustljivom i krajnje strogom profesoricom, uvijek ozbiljnom, sarkastičnom i prilično zahtjevnom. No, volim životinje i vegetarijanka sam te se protivim svim oblicima mučenja i ubijanja životinja. Također sam veliki protivnik crne magije i mračnih sila. Cijenim mudrost, a prezirem nepromišljenost i egoizam.
Zadnja promjena: ; čet 27 pro 2007 - 0:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Nesvrstan učenik
Broj postova : 1 Age : 29 Registration date : 06.11.2007
| Naslov: Re: Pitanja sub 10 stu 2007 - 12:51 | |
| Puno ime i prezime:Bellatrix Iwy Black Lestrange Godine:12 Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu:Slytherin "Čistoća" krvi:čistokrvna Jeste li animagus? (ako jeste, napišite u koju se životinju pretvarate)lav Patronus:lav Volite li metloboj?da Omiljeni predmet: (pitanje isključivo za učenike)čarobni napitci,obrana od mračnih sila Koje vas tri riječi najbolje opisuju:lukava,pametna,snalažljiva Što bi ugledai u zrcalu Erised?sebe kao slavnu osobu sa svojom obitelji Vanjski izgled (npr. boja kose i sl.):visoka,plavkaste kose,smeđe oči Napišite nešto o sebi: (npr. što volite, što vas živcira i sl.)volim svašta,ne volim laži | |
|
| |
James Gryffindor Nesvrstan učenik
Broj postova : 1 Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Pitanja ned 13 sij 2008 - 16:04 | |
| Puno ime i prezime: James Gryffindor Godine: ( u stvarnom životu 15)a ovdje 11 Dom kojem ste pripadali u Hogwartsu: neznam još me nisu svrstali "Čistoća" krvi: čistokrvan Jeste li animagus? Da, Lav Patronus: Lav Volite li metloboj? Obožavam Koje vas tri riječi najbolje opisuju: dobar prijatelj,hrabar Što bi ugledai u zrcalu Erised? Sebe okružen mojom obitelji Vanjski izgled: tamnosmeđa kosa, plave oći Napišite nešto o sebi: Prijateljstvo mi je na prvom mjestu za njih bi učinio sve tu bi mogao pridružiti i obitelj samo da nisu svi osim mojed tetka i tete sa tatove strane mrtvi. | |
|
| |
Nymphadora Tonks Nesvrstan učenik
Broj postova : 7 Registration date : 27.03.2008
| Naslov: Re: Pitanja uto 1 tra 2008 - 17:52 | |
| Puno ime i prezime:Nyimphadora Tonks Godine:13 Dom kojem ste pripadali / pripadate u Hogwartsu:Gryfindor "Čistoća" krvi:100% čistokrvna Jeste li animagus? (ako jeste, napišite u koju se životinju pretvarate):da, u pauka Patronus:pauk Volite li metloboj?:da Omiljeni predmet: (pitanje isključivo za učenike):Obrana od mračnih sila Koje vas tri riječi najbolje opisuju: hrabra,snalažljiva,velikodušna Što bi ugledai u zrcalu Erised?:sebe okruženo mojim najdražim životinjama Vanjski izgled (npr. boja kose i sl.):Oči smeđe,duga smeđa kosa Napišite nešto o sebi: (npr. što volite, što vas živcira i sl.):živcira me zloba, kad je entko nametljiv ili se pravi i živcira me nesloga!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja | |
| |
|
| |
| Pitanja | |
|